Hvem er ML Diamantskæring ApS

​Firmaet udfører diamantboring og -skæring, samt tegl-, granit-, asfalt- og betonskæring m.m. samt slibning af betongulve. Vi løser opgaver for blandt andet VVS, el- og ventilationsfirmaer samt entreprenørfirmaer.
ML Diamantskæring ApS består af 6 specialuddannede medarbejdere. Vi arbejder både lokalt og på landsplan, kører gerne i hele Danmark. Vore medarbejdere har flere års erfaring indenfor branchen, bilerne er specialindrettede til vores arbejdsopgaver, vi er fleksible og kan arbejde også uden for normale arbejdstider – og sommetider med meget kort tidsvarsel.​

FIRMAETS HISTORIE

Mogens Lund Diamantskæring ApS har eksisteret som selvstændigt firma siden 2001, men vi har mange års erfaring indenfor bore- og skærearbejde, idet vi startede som en underafdeling af Byggefirmaet Mogens Lund A/S.

Mogens Lund Diamantskæring skiftede navn i juni 2011, i forbindelse med at Flemming Birkelund overtog firmaet som led i et generationsskifte og hedder nu ML Diamantskæring.

01.07.2022 solgte Flemming Birkelund ML Diamantskæring ApS til hans medarbejder Jannick Nielsen og en ekstern investor. Dermed er virksomheden fremover sikret en sund, stabil og sikker fremtid indenfor vores fag.