Betonslibning

Gulvslibning af betongulve
for erhverv i Aarhus og omegn

Hos ML Diamantskæring ApS i Herning udfører vi gulvslibning af betongulve, og det kan være for at afslutte en opgave eller for at forberede gulvet til en ny belægning. ​

Vi foretager fortrinsvis gulvslibning af betongulve for håndværkere og andre erhverv.

Vi er beliggende i Herning nær Esbjerg og Aarhus, men vi kører også gerne til Silkeborg og Odense. Vi dækker derfor hele Midt-, Vestjylland og Fyn.

Kontakt os og hør mere

Nødvendigt med slibning af gulv forud for en ny belægning

​Slibning af betongulve har til formål at fjerne pukler og andre ujævnheder, så gulvet bliver helt plant, jævnt og glat. Det er især relevant, hvis der skal lægges en gulvbelægning, herunder trægulve og lignende. ​

Det kan også ske som afslutning på en støbeopgave. Gulvslibningen kan endvidere ske i forbindelse med en større renovering, hvor gulvet behøver en opretning.

Vores arbejde med gulvslibning

Al slibning af gulv støver og larmer i større omfang, men vi benytter naturligvis det nødvendige sikkerhedsudstyr som for eksempel åndedrætsværn og høreværn.

Vi udfører i det hele taget gulvslibning med stor omtanke, og vi lægger altid stor vægt på kvalitet, service og sikkerhed. Dertil kommer, at vi bortskaffer materialerne, ligesom vi efterlader opgaven pænt og ordentligt.

Priser på gulvslibning

Hos ML Diamantskæring ApS ved vi, at der ikke er to gulve, der er ens. Derfor vil prisen på gulvslibning heller ikke være ens. Prisen vil afhænge af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange kvadratmeter gulv skal der slibes?
  • Hvor mange arbejdstimer vil der skulle bruges på det pågældende gulv?
  • og mange andre

Derfor skriver vi ikke nogen fast pris på gulvslibning på vores hjemmeside. Det vil hverken gavne dig som kunde eller os som virksomhed.

Vi vil til gengæld altid tilbyde et uforpligtende og gratis tilbud på, hvad det vil koste at slibe dine gulve. På den måde kan du få en ide om hvad det færdige resultat vil koste. Vi vil altid sørge for at indgå i en tæt dialog, så vi som virksomhed og du som kunde har samme forventninger til arbejdet og det færdige resultat.

Kontakt os og få en pris på gulvslibning

​Hvis du vil høre mere om gulvslibning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på slibning af dine gulve. Vi kan også være behjælpelige med gulvskæring.​

Du kan ringe til os på telefon 20 80 44 48. Du kan naturligvis også skrive til vores e-mail, som er jn@mldia.dk, eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.